Retete De Legume Si Carne


Vitel cu andive

Pe fundul unei cratite se aseaza un strat de ceapa amestecata cu un cub de concentrat de pasare dizolvat in putina apa si se lasa sa se rumeneasca la foc mic. Pe acest strat suculent se aseaza o bucata de muschiulet, de coasta sau orice alta bucata slaba de vitel si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga andivele in prealabil oparite la foc iute. Se serveste cald, iar ce ramane se lasa la frigider pentru a fi consumat rece mai tarziu cu un sos pe baza de mustar sau pentru a fi reincalzit.

Pui cu ciuperci

Se procedeaza cu puiul si cu o bucata de ficat de pasare asa cum este descris mai sus in cazul bucatii de vitel. Dupa prajire, se striveste ficatul cu furculita in restul sucului de la gatit.

Muschiulet de vitel cu ciuperci

Intr-o tigaie anti-adeziva se aseaza un strat de ceapa amestecata cu un cub de concentrat de pasare dizolvat in putina apa si se lasa sa se rumeneasca la foc mic. Peste acest strat suculent care captuseste tigaia se aseaza o bucata de carne slaba de vitel si se lasa sa se rumeneasca timp de un sfert de ora in tigaia acoperita. Dupa ce ciupercile si-au lasat tot sucul, se lasa sa scada la foc mare cateva minute fara capac.

Sursa: Retete De Legume Si Carne | Dieta Dukan

Anunțuri

Un gând despre „Retete De Legume Si Carne

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: