Proteinele Pure


PROTEINELE PURE

Motorul planului Protal

Protal este un plan alcatuit din patru regimuri succesive care se articuleaza unul cu altul pentru a-l indruma pe supraponderal catre greutatea stabilita si pentru a-l mentine la acea greutate. Aceste patru regimuri succesive si cu eficienta descrescatoare sunt concepute pentru:

  • Primul, pentru un start sigur si o pierdere in greutate intensa si stimulatoare.
  • Al doilea, pentru a slabi regulat si pentru a ajunge dintr-o singura miscare la greutatea dorita.
  • Al treilea, pentru consolidarea greutatii abia obtinute si deocamdata instabile, regim cu o durata stabilita la 10 zile pentru fiecare kilogram pierdut.
  • Al patrulea, pentru o stabilizare definitiva, cu pretul unei zile pe saptamana de regim, respectata pentru tot restul vietii.

Fiecare dintre aceste patru regimuri are un anumit mod de actiune si o anumita misiune de indeplinit, dar toate patru isi trag forta si eficienta descrescatoare din utilizarea regimului proteinelor pure – pur mai intai, in faza de atac, alternativ apoi, in cea de cursa lunga, echilibrat in faza de consolidare si, in cele din urma, saptamanal in faza stabilizarii definitive.

Prin acest regim pur si complet, cu o durata ce variaza dupa caz, intre doua si sapte zile, Protal demareaza puternic, avand un efect-surpriza. Exact acelasi regim este cel care, folosit alternativ, confera forta si ritm regimului Proteinelor Alternative, ducand dintr-o singura miscare la obtinerea greutatii dorite. Tot acest regim, folosit punctual, constituie stalpul de rezistenta al fazei de consolidare, perioada de tranzitie intre pierderea in greutate clara si dura si revenirea la o alimentatie normala.

In cele din urma, acelasi regim este cel care, intr-o singura zi pe saptamana, dar pentru tot restul vietii, permite o stabilizare definitiva, facand posibil, in schimbul acestui efort punctual, sa traiesti hranindu-te fara a te culpabiliza si fara restrictii in celelalte sase zile ale saptamanii. Daca regimul proteinelor pure este motorul planului Protal si al celor patru regimuri pe care le integreaza, este nevoie acum, inainte de a trece la punerea in practica a planului Protal, sa descriu modul foarte special de actiune al acestui regim, explicand impresionanta sa eficienta, pentru a-i putea folosi toate resursele.

Sursa: Proteinele Pure | Dieta Dukan

Anunțuri

Un gând despre „Proteinele Pure

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: